torsdag 29 november 2012

Veckans tidskrift - LEVEL

Nu har vi börjat med en ny utställning i biblioteket som ska heta Veckans tidskrift. Biblioteket har uppemot 70 olika tidningar och tidskrifter som handlar om allt från fiske och dataspel till världsnyheter och hur man räddar världen. Alla har säkert sin favorit men genom att lyfta fram och berätta lite mer om en tidskrift lite nu och då kanske man kan hitta ett eller flera nya intressen.

Den här veckan har jag valt att lyfta fram tidskriften LEVEL för att det var ett jubileumsnummer.

På tidningskungen.se kan man läsa följande om LEVEL:

LEVEL är läsningen ingen seriös spelare kan vara utan! Ett magasin där Sveriges mest kunniga och inflytelserika speljournalister (Tobias Bjarneby, Thomas Wiborgh, Pär Villner, Oskar Skog, Fredrik Schaufelberger) intervjuar de viktigaste utvecklarna, recenserar kommande stortitlar, besöker Tokyos undergroundscen och minns gamla favoriter från förr. LEVEL har flera gånger utsetts till Sveriges bästa speltidning!

Till och med jag som inte är någon spelare tycker att tidskriften ser intressant ut, speciellt avdelningarna med tips och trix. I det aktuella jubileumsnumret får man lära sig typ allt om Super Mario :o)

Från och med 2013 har vi också tagit in en ny speltidning som heter Fenix. Den är mer inriktad på rollspel och strategispel. Tidningen innehåller även bräd-, dator-, figur- och kortspel, samt emellanåt även artiklar om airsoft, paintball, lajv och andra typer av sällskapsspel. Vi hoppas att den ska hitta läsare här på Fridhemsgymnasiets bibliotek!

Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar